“De klant staat Centraal”gelders_forwarding

 CDS wil zijn trouwe klanten met deze rubriek in de schijnwerper zetten.
De eerste aftrap  zal worden genomen door GELDERS FORWARDNG.

Gelders Forwarding gaat ver terug in de geschiedenis en is een van de eerste luchtvracht agenten die zich is gaan automatiseren, wat voor die tijd zeer vooruitstrevend was.
In 1991  werkte ze met de Air Sprinter,  een voorloper van Sprinter 2000 waar zij in 2007  naar zijn overgestapt naar Sprinter 2000.

In ons interview geven wij graag het woord aan CEO van Gelders Forwarding François Verhaart

 

Hoe is Gelders Forwarding begonnen en in welk jaar?
Onder de naam Gelders Air werd het huidige Gelders Forwarding in 1964 opgericht als onderdeel van Gelders Overslag en Expeditiebedrijf. Na onderdeel te zijn geweest van onder meer Nedlloyd werd Gelders Air in 1988 weer volledig zelfstandig en dat is het tot de dag van vandaag gebleven.


Wie is jullie belangrijkste doelgroep
Gelders Forwarding richt zicht op verladers die waarde hechten aan een persoonlijke service en korte communicatielijnen. Dat zijn deels kleinere bedrijven die zich geen nummer willen voelen en deels zijn dat grotere organisaties met specifieke wensen en die hoge eisen stellen aan hun expediteur.


Waar staat Gelders Forwarding nu.
Hoewel Gelders Forwarding ooit is opgericht als luchtvrachtexpediteur, is het bedrijf sinds jaar en dag ook zeer actief in de zeevracht en het wegvervoer. Het is een stabiele, professionele organisatie met een geweldig team dat iedere dag weer probeert om onze klanten zich klant te laten voelen.


Zou je kunnen verklaren waar de kracht van het succes van Gelders Forwarding ligt.
De kracht van Gelders Forwarding ligt in de combinatie van enerzijds de professionaliteit en de enorme kennis en ervaring bij onze medewerkers en anderzijds de persoonlijke aandacht die er is voor klanten en zendingen.


Hoe ziet de toekomst van Gelders Forwarding eruit?
Het bedrijf is continue in beweging en zal dat ook blijven. Recentelijk hebben wij een kantoor in Rotterdam toegevoegd en we blijven op zoek naar  kansen in de markt.


Wat is de rol van Sprinter 2000 in jullie succes

Sprinter 2000 heeft in de afgelopen jaren gezorgd voor een enorme verbetering in de efficiency. Het gemak en de snelheid waarmee zendingen kunnen worden afgehandeld is erg belangrijk. Daarnaast is de mogelijkheid om de dossiervorming en de communicatie naar de buitenwereld steeds meer digitaal te laten plaats vinden voor ons van grote waarde.